تبیین وظایف دامپزشکی و اطلاع رسانی مناسب به عموم بهره برداران حوزه شیلات
اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان: پاسخ به دغدغه بهره برداران حوزه ماهی خشک

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در پی انتشار خبر مبنی بر دغدغه فعالین ماهی خشک و درخواست از اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان؛ در خصوص تعیین تکلیف دستورالعمل خشک کردن ماهی، اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای تبیین وظایف دامپزشکی و اطلاع رسانی مناسب به عموم بهره برداران حوزه شیلات، در خصوص خشک کردن ماهی، متن ذیل را منتشر کرد:
به اطلاع عموم بهره برداران حوزه فرآوری و خشک کردن محصولات شیلاتی می رساند؛ این اداره کل آمادگی خود را، جهت صدور گواهی حمل بهداشتی و قرنطینه ای فرآورده های شیلاتی تازه سرد، از مبادی اسکله های صیادی به مقاصد بازار ماهی فروشان ، مراکز فراوری ، انجماد و پودر ماهی اعلام می دارد و لذا در حوزه خشک کردن ماهی؛ با توجه به اینکه این فراورده شیلاتی برای حفظ، نگهداری و مصرف با روش های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل داده و از حالت خام درآمده است، مشمول تعریف فراورده خام دامی نمی شود و تعیین تکلیف آن، در حیطه اختیارات سازمان دامپزشکی کشور، نمی باشد.
نظر دهید