• 1397/05/01 - 12:00
  • تعداد بازدید : 98
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس عنوان کرد:

برگزاری دوره آموزشی نحوه نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی در بندرعباس

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس گفت: دوره آموزشی و توجیهی نحوه نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی به ویژه گوشت قرمز و گوشت مرغ در محل سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی با حضور جمعی از عوامل توزیع و عرضه این فراورده ها در شهرستان بندرعباس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخرآبادی با بیان اهمیت این دوره آموزشی، شرایط نگهداری مناسب و عرضه بهداشتی فراورده های خام دامی را در افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه بسیار موثر دانست.



وی ضمن هشدار به متخلفینی که موجب تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی جامعه می شوند، پرهیز از کشتار غیر مجاز ، تهیه فراورده های خام دامی از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی، نگهداری گوشت در یخچال و عدم قطعه کردن مرغ و چرخ کردن گوشت در غیاب مشتری را حائز اهمیت دانست و خواستار پیگیری مراکز جهت دریافت مجوز بهداشتی شد.



در ادامه دکتر میرشکاری رعایت بهداشت فردی و استفاده از وسایل حفاظت فردی، شستشوی دستها با آب و صابون قبل و بعد از کار را در پیشگیری از بیماریها و و آلودگی فراورده ها ضروری دانست.



وی با تشریح مقررات و ضوابط بهداشتی دامپزشکی، پرهیز از انجماد نمودن فراورده های خام دامی تازه و دیفراست نمودن فراورده های منجمد، حفظ دمای مناسب فراورده ها در یخچال و فریزر، حمل و نقل مناسب فراورده ها، نظافت محیط کار و اقدامات مناسب در جهت ممانعت از فعالیت حشرات و جوندگان موذی را از اقدامات اساسی در حفظ سلامت فراورده ها عنوان کرد.



در پایان ضمن توزیع بروشورهایی با موضوع راههای انتقال و پیشگیری از بیماریهای مشترک مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز و ... به سوالات حاضرین در دوره پاسخ داده شد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 66873
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه