توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز
اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به منظور حفظ سلامت جامعه، توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز را منتشر نمود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، واحد آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، به منظور حفظ سلامت جامعه، توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز را منتشر نمود.
این واحد با برنامه ریزی مناسب بروشور توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز (ماهی گلی) ویژه سفره هفت سین را به همراه تقویم سال 1402 طراحی، چاپ و در سطح استان به منظور بهره مندی هم استانی های گرامی، در مراکز عرضه این ماهیان، توزیع نمود.
نظر دهید