• 1403/08/29 - 13:04
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:

گامی موثر در جهت افزایش عمر ماندگاری فرآورده های خام دامی

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: با پیشنهاد و پیگیری های دامپزشکی جهت افزایش عمر ماندگاری فرآورده های خام دامی با حمایت مسئولین استانی ایجاد فضای سرد(سالن کراس استاف) در بزرگترین مجتمع بندری کشور کلید خورد .

کراس استاف

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخر آبادی پور اظهار داشت: با توجه به بزرگترین مجتمع بندری کشور در استان هرمزگان و نیاز مبرم جهت نگهداری، اصلاح فرآیند دما، نمونه برداری صحیح و ...، نیازمند ایجاد فضای مناسب با دمای استاندارد بود که با پیشنهاد اداره کل دامپزشکی این طرح در میثاق نامه  1403 مورد تائید مسئولین استانی قرار گرفت و ایجاد این ظرفیت می تواند موجب کاهش آلودگی، مشکلات ناشی از شوک دمایی و در نتیجه افزایش عمر ماندگاری و کیفیت محصولات وارداتی و صادراتی شود .

وی افزود: در محوطه های مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس برای حفظ و سلامت کالاهای اساسی به ویژه فرآورده های خام دامی، دارو و مواد اولیه کارخانجات دارو سازی دامی ممکن است حین کراس استافینگ به آن ها آسیب برسد و در شرایط آب و هوایی برای انجام عملیات انتقال باید مطلوب باشد به همین منظور سالن کراس استاف به ما این امکان را می دهد که در محیط استاندارد با دمای مناسب این جا به جایی و نگهداری را انجام دهیم .

ایشان توصیه کرد: کراس استاف در کشور های ثالث به دلیل محدودیت های حمل و نقل دریایی صورت می گیرد و سپس کانتینرهای منتقل شده به کشورمان بایستی با دقت نسبت به نمونه برداری و تایید سلامت محموله ها اقدام نماییم .

وی تصریح کرد: در سه سال اخیر شاهد بودیم محموله های که به دلیل نبود فضای مناسب جهت اصلاح فرایند دمایی از چرخه مصرف حذف شد لذا با توجه به نیاز کشور ساخت سالن کراس استاف در دستور کار قرار گرفت .

  • گروه خبری : خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 330037
کلمات کلیدی
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه