روند کاهش تعداد کانون های بیماری و تلفات در مرغداری های سطح استان
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل، کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی هرمزگان:
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل، کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: در راستای سیاست های ستاد امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی، مجموعه دامپزشکی با حفظ و حراست از این سرمایه با مجموعه اقدامات کنترلی و نظارتی محقق شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر بهناز شهریاری با اشاره به کاهش تلفات در واحدهای مرغداری سطح استان،اظهار داشت: تشدید نظارت بر رعایت موازین امنیت زیستی، تاکید بر رعایت الگوی واکسیناسیون در مزارع، مطابق با برنامه های پیشنهادی سازمان دامپزشکی کشور و بر اساس شرایط منطقه و آموزش، آگاهی رسانی به مرغداران توسط ادارات دامپزشکی و مسئولین فنی بهداشتی مزارع صورت گرفت .
وی با اشاره بر حفظ سرمایه مرغداران از طریق کاهش کانون بیماری، کاهش تلفات وکمک به اقتصاد کشور، سبب کاهش قابل توجه کانون ها در سه سال اخیر اظهار داشت: آرامش حاکم بر تامین گوشت سفید را حاصل تلاش همکاران دولتی و غیر دولتی استان دانست .
وی تصریح کرد: با توجه به شروع فصل سرما و کوچ پرندگان به شهرستانهای ساحلی، بر تشکیل و اجرای ستاد آنفلوانزا فوق حاد پرندگان با حضور فرمانداران شهرستان تاکید نمود و انجام اقدامات کنترلی و پایشی در دستور کار ادارات دامپزشکی شهرستان قرار داد .
نظر دهید