مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان عنوان کرد:
کشتارگاه ها از مهمترین مراکز تهیه، فرآوری و استحصال فرآورده های خام دامی بهداشتی محسوب شده و نقش اساسی ان در ایجاد سلامت و امنیت غذایی برکسی پوشیده نیست .
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: رعایت کلیه موارد بهداشتی از جمله زنجیره سرد، ضد عفونی، شستشوی خودرو و سبد های حمل مرغ، بهداشت کارکنان، استفاده از لوازم حفاظت شخصی کارکنان، حمل و نقل بهداشتی فرآورده های استحصالی و...، توسط کشتارگاه از الزامات می باشد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار داشت: در ادامه بازرسی های ادامه دار از کشتارگاه های استان که با هدف برطرف شدن نواقص و ارتقای کیفیت بهداشتی انجام شد، افزود: در مواجهه با نواقص بهداشتی در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام می شود و تلاش مجموعه دامپزشکی همواره در جهت ارتقاء شاخص های بهداشتی در زمینه فرآورده های خام دامی و رسیدن محصولات دامی سالم به دست مصرف کنندگان می باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت نقش کشتارگاه های طیور در بهداشت عمومی جامعه و تولید مرغ کشتار شده سالم جهت بازار مصرف، بازدیدهای پیوسته که غالبا سرزده هستند توسط کارشناسان و مدیران فنی دامپزشکی انجام می گیرد.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن حضور در بخش های مختلف کشتارگاه ها، نکات بهداشتی مدنظر و توصیه های لازم را به مدیران و مسئولین بهداشتی از جمله تامین برودت 1تا 4 درجه قبل از بارگیری و انتقال مرغ گرم به مراکز عرضه گوشزد کرد.
وی در ادامه بازدید از کشتارگاه ها بر نظارت دقیق بر اعمال ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و دستورالعمل های ابلاغی، همچنین نحوه صدور کد رهگیری و مجوزهای حمل مرغ زنده و گوشت مرغ استحصالی، آلایش خوراکی و ضایعات کشتارگاهی را مورد بازدید قرار داد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به لزوم انجام پیشگیری از بروز و شیوع بسیاری از بیماریهای طیور و نقش ارزنده کشتارگاههای طیور در این رابطه و رعایت بهداشت کامل در آنها بر لزوم انجام هر چه بهتر امور محوله به مسئول فنی و بهداشتی واحد و همچنین دستیاران ایشان تاکید کرد.
استان هرمزگان دارای 5 کشتارگاه صنعتی طیور است که از این تعداد ، ۲ کشتارگاه طیور در بخش مرکزی بندرعباس قرار دارند.
نظر دهید