هم اندیشی کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی با مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان و اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان
در پنجمین روز از هفته سلامت جلسه هم اندیشی تولیدکنندگان و کشاورزان استان هرمزگان در سالن جلسات فارابی بیمارستان شهید محمدی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، ریاست سازمان جهاد کشاورزی ،مدیر کل دامپزشکی و کارشناسان دستگاهها برگزار گردید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی با تقدیر از زحمات مجموعه دستگاه علوم پزشکی و دستگاه ها و خصوصاً تولید کنندگان اذعان نمودن که امروز میزان تولیدات کشور به 100میلیون افزایش یافته است که قبل از انقلاب 20میلیون تولیدات کشاورزی داشته ایم که استفاده از آفات کش و کود شیمیایی، از عوامل افزایش تولیدات در دنیا بوده است و رعایت حق و حقوق محیط زیست و حیوانات و موجودات پیرامون و بهنژادی توجه به سلامت جامعه انسانی باید مورد توجه قرار بگیرد.
ایشان مسئولیت سلامت جامعه بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی دانست و باید تولیدات استان موردپایش قرار گیرد تا تولیدکنندگان اصلی موردآسیب قرار نگیرد و امکان عرضه محصولات تولیدی به بازاریهای هدف عرضه گردد.
ایشان عنوان کرد حمایت از تشکل های فعال برای تولید محصولات ارگانیک و سبز مورد توجه است و به دنبال این هستیم بسیاری از سموم که حتی موثر و کارایی ندارد از سیستم مصرف خذف شوند و با یک برنامه مدون با استانداردهای و به صورت علمی و حمایت از تولید کنندگان محصولات سبز و تعیین قیمت قبلی برای محصولات باید انجام پذیرد.
دکتر غریب در این هم اندیشی به تشریع اقدامات سازمان دامپزشکی پرداخته مدیر کل دامپزشکی اظهار نموده انتخاب شعار سال با موضوع ایمنی غذا از مزرعه تا سفره یک شعار مناسب با اهمیت دانسته و توجه به تولید غذای سالم با کیفیت و بهداشتی و حمایت از تولید کنندگان محصولات سالم و با کیفیت را از اولویت های و برنامه های سازمان دامپزشکی دانستند.
ایشان رونق تولید ،صادرات رادرگروی تولید محصول سالم و ایمن دانسته و وظیفه مهم حوزه سلامت را اطمینان دادن مردم به سلامت فرآورده های تولید شده کشاورزان است .
دکتر غریب از اجرای طرح پایش انواع فلزات سنگین ،سموم ،آنتی بیوتیک ها و رنگ ها در فرآورده های خام دامی از جمله انواع آبزیان ،میگو،گوشت مرغ و گوشت دام و مزارع پرورش میگو ، مزارع پرورش طیور گوشتی ، کشتارگاههای طیور ،کشتارگاههای دام و در مراکز جمع آوری شیر و تخم مرغ وعسل در سال 1394 خبر داد.
ایشان در خصوص گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک اظهار نمودند از گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35الی 45 روزگی که در واحدهای دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان به شیوه صنعتی پرورش یافته و در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه به صورت تزریقی ،آشامیدنی و یا همراه دان مصرفی استفاده نشده باشد به عنوان مرغ سبز یاد آور شدند و در ادامه از روند واردات، صادرات، ترانزیت وحمل ونقل داخلی کالاهای مرتبط با دامپزشکی از طریق شبکه اینترنتی یکپارچه قرنطینه دامپزشکی صورت می گیرد به گونه ای که اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی خدمات فوق از طریق شبکه مذکور در خواست رابه اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی ارسال و مجوزهای مربوطه در سایت صادر و کد رهگیری صادره به نام نماینده صاحب کالا تحویل می گردد.
وی بیان نمود سیستم حمل و نقل کالا به صورت کنترل قرنطینه ای در مبداو مقصد بوده و گواهی های حمل صادره جهت کالاهای مرتبط با دامپزشکی به صورت آنلاین قابل کنترل توسط ادارات دامپزشکی شهرستانهای مقصد کالا می باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان از اجرای طرح ردیابی فرآورده های خام دامی گوشت مرغ ،گوشت قرمز، ماهی و میگو خبر داد
ایشان بیان نمودند صدور کلیه مجوزهای حمل مرغ زنده بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای بوده و تجهیزدو باب کشتارگاه به سیستم بارکد زن ،جهت درج کد رهگیری مجوز حمل مرغ زنده بر روی مرغ گرم و صدور مجوزهای حمل مرغ گرم خارج استانی بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای و صدور کد رهگیری جهت 20خودروی حمل مرغ زنده و 30خودروی حمل مرغ گرم در استان می باشد.
دکترغریب اظهار نمودند تجهیز کشتارگاه دام بندرعباس به دستگاه لیبل و لبیل گذاری کلیه لاشه های کشتار و ساماندهی چوبداران و صدور کد چوبداری برای چوبداران به تعداد 86کد چوبداری صادر گردیده و صدور کد بهداشتی و کد الکترونیکی 120خودروی حمل دام زنده انجام پذیرفته است
در ادامه از صدور 600کد رهگیری برای خودروهای حمل ماهی ،صدور کد بهداشتی جهت 540لنج صیادی ،صدور پروانه جهت 18کشتی صیادی ،برنامه ریزی جهت درج شناسه ردیابی میگوی منجمد ،اجرای دقیق لیبل گذاری ماهی منجمد در استان و صدور مجوز حمل آبزیان منجمد و تازه بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه در استان خبر داد.
در پنجمین روز از هفته سلامت جلسه هم اندیشی تولیدکنندگان و کشاورزان استان هرمزگان در سالن جلسات فارابی بیمارستان شهید محمدی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، ریاست سازمان جهاد کشاورزی ،مدیر کل دامپزشکی و کارشناسان دستگاهها برگزار گردید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی با تقدیر از زحمات مجموعه دستگاه علوم پزشکی و دستگاه ها و خصوصاً تولید کنندگان اذعان نمودن که امروز میزان تولیدات کشور به 100میلیون افزایش یافته است که قبل از انقلاب 20میلیون تولیدات کشاورزی داشته ایم که استفاده از آفات کش و کود شیمیایی، از عوامل افزایش تولیدات در دنیا بوده است و رعایت حق و حقوق محیط زیست و حیوانات و موجودات پیرامون و بهنژادی توجه به سلامت جامعه انسانی باید مورد توجه قرار بگیرد.
ایشان مسئولیت سلامت جامعه بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی دانست و باید تولیدات استان موردپایش قرار گیرد تا تولیدکنندگان اصلی موردآسیب قرار نگیرد و امکان عرضه محصولات تولیدی به بازاریهای هدف عرضه گردد.
ایشان عنوان کرد حمایت از تشکل های فعال برای تولید محصولات ارگانیک و سبز مورد توجه است و به دنبال این هستیم بسیاری از سموم که حتی موثر و کارایی ندارد از سیستم مصرف خذف شوند و با یک برنامه مدون با استانداردهای و به صورت علمی و حمایت از تولید کنندگان محصولات سبز و تعیین قیمت قبلی برای محصولات باید انجام پذیرد.
دکتر غریب در این هم اندیشی به تشریع اقدامات سازمان دامپزشکی پرداخته مدیر کل دامپزشکی اظهار نموده انتخاب شعار سال با موضوع ایمنی غذا از مزرعه تا سفره یک شعار مناسب با اهمیت دانسته و توجه به تولید غذای سالم با کیفیت و بهداشتی و حمایت از تولید کنندگان محصولات سالم و با کیفیت را از اولویت های و برنامه های سازمان دامپزشکی دانستند.
ایشان رونق تولید ،صادرات رادرگروی تولید محصول سالم و ایمن دانسته و وظیفه مهم حوزه سلامت را اطمینان دادن مردم به سلامت فرآورده های تولید شده کشاورزان است .
دکتر غریب از اجرای طرح پایش انواع فلزات سنگین ،سموم ،آنتی بیوتیک ها و رنگ ها در فرآورده های خام دامی از جمله انواع آبزیان ،میگو،گوشت مرغ و گوشت دام و مزارع پرورش میگو ، مزارع پرورش طیور گوشتی ، کشتارگاههای طیور ،کشتارگاههای دام و در مراکز جمع آوری شیر و تخم مرغ وعسل در سال 1394 خبر داد.
ایشان در خصوص گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک اظهار نمودند از گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35الی 45 روزگی که در واحدهای دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان به شیوه صنعتی پرورش یافته و در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه به صورت تزریقی ،آشامیدنی و یا همراه دان مصرفی استفاده نشده باشد به عنوان مرغ سبز یاد آور شدند و در ادامه از روند واردات، صادرات، ترانزیت وحمل ونقل داخلی کالاهای مرتبط با دامپزشکی از طریق شبکه اینترنتی یکپارچه قرنطینه دامپزشکی صورت می گیرد به گونه ای که اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی خدمات فوق از طریق شبکه مذکور در خواست رابه اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی ارسال و مجوزهای مربوطه در سایت صادر و کد رهگیری صادره به نام نماینده صاحب کالا تحویل می گردد.
وی بیان نمود سیستم حمل و نقل کالا به صورت کنترل قرنطینه ای در مبداو مقصد بوده و گواهی های حمل صادره جهت کالاهای مرتبط با دامپزشکی به صورت آنلاین قابل کنترل توسط ادارات دامپزشکی شهرستانهای مقصد کالا می باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان از اجرای طرح ردیابی فرآورده های خام دامی گوشت مرغ ،گوشت قرمز، ماهی و میگو خبر داد
ایشان بیان نمودند صدور کلیه مجوزهای حمل مرغ زنده بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای بوده و تجهیزدو باب کشتارگاه به سیستم بارکد زن ،جهت درج کد رهگیری مجوز حمل مرغ زنده بر روی مرغ گرم و صدور مجوزهای حمل مرغ گرم خارج استانی بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای و صدور کد رهگیری جهت 20خودروی حمل مرغ زنده و 30خودروی حمل مرغ گرم در استان می باشد.
دکترغریب اظهار نمودند تجهیز کشتارگاه دام بندرعباس به دستگاه لیبل و لبیل گذاری کلیه لاشه های کشتار و ساماندهی چوبداران و صدور کد چوبداری برای چوبداران به تعداد 86کد چوبداری صادر گردیده و صدور کد بهداشتی و کد الکترونیکی 120خودروی حمل دام زنده انجام پذیرفته است
در ادامه از صدور 600کد رهگیری برای خودروهای حمل ماهی ،صدور کد بهداشتی جهت 540لنج صیادی ،صدور پروانه جهت 18کشتی صیادی ،برنامه ریزی جهت درج شناسه ردیابی میگوی منجمد ،اجرای دقیق لیبل گذاری ماهی منجمد در استان و صدور مجوز حمل آبزیان منجمد و تازه بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه در استان خبر داد.
نظر دهید