• 1389/09/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نمایندگی ولی‌ فقیه در سازمان دامپزشكی: آیین‌نامه كشتار دام و طیور در حال تدوین است

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی گفت: آیین‌نامه کشتار دام و طیور توسط نمایندگی ولی‌ فقیه در سازمان دامپزشکی در حال تدوین قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از كرمان، حجت‌الاسلام محمدباقر لیاقتی پیش از ظهر امروز در نشست ناظران ذبح شرعی كشتارگاه‌های دام و طیور استان كرمان اظهار داشت: لایحه نظارت ذبح شرعی در سال 87 به مجلس ارائه شد.

لیاقتی خاطرنشان كرد: مجلس شورای اسلامی در اوایل سال 88 با تصویب این لایحه و ابلاغ به وزارتخانه جهاد كشاورزی در همین راستا دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشكی شروع به تدوین دستورالعمل‌های لازم برای اجرای این مصوبه كرد.

وی با اشاره به مباحثی كه در تدوین این راهكارها وجود دارد، گفت: از جمله مسئله شكار خوك وحشی در كشور، صید ماهیان حرام گوشت، كشتار و ذبح دام برای اقلیت‌های مذهبی در این آیین‌نامه تدوین می‌شود.

لیاقتی تصریح كرد: چون ما در ابتدای راه هستیم، مشكلات زیادی در این مسیر وجود دارد، اما باید اطمینان لازم را در مسئله شرعی و حلالیت فرآورده‌های دامی در جامعه ایجاد كنیم.

نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشكی با اشاره به برخی معضلات و تبعات استفاده از فرآورده‌های غیرحلال در زندگی گفت: حضور به موقع ناظران ذبح شرعی و تذكرات آن‌ها می‌تواند صحت شرعی بودن گوشت استحصالی و كم كردن این تبعات را افزایش دهد.

وی بیان داشت: در راستای آموزش ناظران، ذابحین، مدیران كشتارگاه‌ها و تمام افراد مرتبط با كشتارگاه‌ها، برنامه‌هایی تدوین شده كه به زودی اجرا می‌شود.

در این گردهمایی حجت‌الاسلام علی ایمانی‌تبار مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد كشاورزی استان كرمان برگزاری این همایش را در راستای رفع مشكلات موجود حائز اهمیت دانست و افزود: حضور ناظران ذبح شرعی بسیار مهم است و این امر برای ایجاد اطمینان به مصرف كنندگان غذای حلال مطلوب است.

غلامرضا زیدآبادی مدیركل دامپزشكی استان كرماندر این گردهمایی اظهار داشت: از رسالت‌های بسیار مهم دامپزشكی علاوه بر تایید صحت سلامت و بهداشت گوشت دام و طیور، مسئله حلال و شرعی بودن آن است.

وی خاطرنشان كرد: در این راستا با هماهنگی‌های به عمل آمده تاكنون در 31 كشتارگاه استان كرمان ناظر ذبح شرعی مستقر شده است.

زیدآبادی تصریح كرد: مصرف كنندگان گوشت قرمز و سفید باید از سلامت و بهداشتی بودن فرآورده اطمینان حاصل كنند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185647
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه