طرح لیبل گذاری لاشه دام كشتاری در كشتارگاه دام بندر عباس آغاز شد
به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی هرمزگان
مدیركل دامپزشكی استان هرمزگان با اشاره به به اینكه مراحل نظارت دامپزشكی بر فراورده های خام دامی در كلیه سطوح از تولید تا عرضه بوده و یكی از الزامات قابلیت ردیابی محصول در مراكز عرضه میباشدو همچنین با در نظر گرفتن اینكه بیش از 85درصد نیاز استان از كشتارگاه بندر عباس تامین میگردد اجرای این طرح را یكی از اقدامات موثر در افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشكی بیان نمود .
وی خاطرنشان كرد: لاشه های دام كشتارشده پس از نظارت بهداشتی و شرعی ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشكی شده و سپس بر روی لاشه های فوق برچسب (لیبل) كه شامل اطلاعاتی از قبیل مشخصات تولید ، تاریخ تولید و انقضاء ، مشخصات كشتارگاه می باشدالصاق میگردد كه این امر علاوه بر تضمین سلامت گوشت گام موثری در جلو گیری از كشتار غیر مجاز دام و امكان رد یابی محصولات همچنین دسترسی همشهریان به اطلاعات لاشه ها از جمله تاریخ استحصال و كشتار دام، نوع دام و تاریخ انقضاء فرآورده را ممكن می سازد.
مدیركل دامپزشكی استان هرمزگان با اشاره به به اینكه مراحل نظارت دامپزشكی بر فراورده های خام دامی در كلیه سطوح از تولید تا عرضه بوده و یكی از الزامات قابلیت ردیابی محصول در مراكز عرضه میباشدو همچنین با در نظر گرفتن اینكه بیش از 85درصد نیاز استان از كشتارگاه بندر عباس تامین میگردد اجرای این طرح را یكی از اقدامات موثر در افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشكی بیان نمود .
وی خاطرنشان كرد: لاشه های دام كشتارشده پس از نظارت بهداشتی و شرعی ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشكی شده و سپس بر روی لاشه های فوق برچسب (لیبل) كه شامل اطلاعاتی از قبیل مشخصات تولید ، تاریخ تولید و انقضاء ، مشخصات كشتارگاه می باشدالصاق میگردد كه این امر علاوه بر تضمین سلامت گوشت گام موثری در جلو گیری از كشتار غیر مجاز دام و امكان رد یابی محصولات همچنین دسترسی همشهریان به اطلاعات لاشه ها از جمله تاریخ استحصال و كشتار دام، نوع دام و تاریخ انقضاء فرآورده را ممكن می سازد.
نظر دهید