اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان سیریک
سمپاشی بدن و جایگاه دام در روستاهای پرخطر شهرستان سیریک به منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو انجام می شود

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سیریک، مجتبی رهدور رییس این اداره، از اجرای عملیات سمپاشی و مبارزه با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ارائه توصیه های بهداشتی در این خصوص خبر داد.
وی در این زمینه گقت: با توجه به وجود فصل گرما و زمان رشد و تزاید انگل های خارجی بدن دام به ویژه کنه ها، جهت کنترل جمعیت انگل های خارجی و پیشگیری از بیماری های مشترک بین حیوان و انسان بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)، روستاهای پرخطر شهرستان سیریک، توسط اکیپ عملیاتی واحد مبارزه با بیماری های دامی اداره دامپزشکی شهرستان سیریک، سمپاشی می شوند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان سیریک افزود: جهت پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو همشهریان گرامی باید از ارتباط مستقیم با کنه ها و جدا نمودن کنه از بدن دام با دست و له نمودن آن، جدا" پرهیز کنند و همچنین در هنگام مصرف گوشت قرمز، گوشت دام کشتاری را به مدت 24 ساعت و جگر تازه را تا 48 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه نگهداری نموده، سپس به صورت کاملا" پخته مصرف نمایند.
نظر دهید