• 1394/10/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی عملی بازرسی بهداشتی گوشت توسط اداره کل دامپزشکی هرمزگان در کشتارگاه دام استان فارس

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان

دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت با تدریس دکتر شکر فروش استاد دانشکده دامپزشکی شیراز در محل کشتارگاه دام مرودشت  جهت تعداد 16 نفر از کارشناسان اداره کل دامپزشکی هرمزگان برگزار گردید.

دکتر جانباز مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت : این جلسه آموزشی به منظور ارتقاء سطح دانش فنی کارکنان نظارت دامپزشکی استان هرمزگان و به صورت تئوری و عملی برگزار گردیده است.

دکتر جانباز بیان داشت :دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای دام به منظور ارتقاء و به روزرسانی دانش فنی و عملکرد کارکنان واحد نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان با تدریس در کشتارگاه دام استان فارس برگزار شد.

ایشان اظهار داشت: در این دوره 2روزه با ارائه جدیدترین روش هاوطبق آخرین دستورالعمل های موجود، اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده‌های خام دامی، معاینه و بازرسی دام قبل و بعد از کشتار، نحوه نگهداری فرآورده‌های خام دامی، نحوه قضاوت و شرح وظایف بازرسان بهداشتی دامپزشکی تشریح شد و برای ارتقاء سطح علمی ودانش کارکنان شاغل در این واحدها تلاش گردید.

وی با اشاره به این موضوع که آموزش و ترویج یکی از پروژه های تعریف شده در حوزه دامپزشکی می باشد افزود: آموزش بازرسی بهداشتی و ایمنی در تمام مراحل پرورش دام، تولید، استحصال و توزیع فرآورده های خام دامی یکی از وظایف این ادارات می باشد بنابراین تفکر سازمان دامپزشکی برای بهبود و به روز رسانی دانش فنی کارکنان خود اقدام به برگزاری کارگاه ها و دوره آموزشی مختلف می نماید.

خانم دکتر چاهخوزاده مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی هرمزگان برگزاری این دوره آموزشی در دو بخش تئوری و عملی در استان فارس  را بسیار مفید خواند.

وی افزود : بخش تئوری در دانشکده دامپزشکی شیراز و بخش عملی این دوره در کشتارگاه دام شهرستان مرودشت  برگزار شد .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185590
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه