رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس خبرداد:
برگزاری دوره آموزشی با موضوع نقش فراورده های خام دامی در تغذیه سالم
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس گفت: دوره آموزشی با موضوع نقش فراورده های خام دامی در تغذیه سالم ویژه کارکنان و خانواده های نیروی انتظامی بندرعباس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخرآبادی با اشاره به اینکه برای تامین غذای سالم و باکیفیت ، عوامل مختلفی دخیل هستند افزود: سلامت فراورده های خام دامی مانند گوشت ،مرغ ، ماهی تخم مرغ و.... به عنوان منابع اصلی و اولیه تامین پروتئین مورد نیاز بدن و تغذیه سالم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی تهیه فراورده های خام دامی از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی را اصلی ترین راه پیشگیری از سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و و ایجاد مسمومیت غذایی عنوان کرد.
ایشان سلامت فراورده های خام دامی از مزرعه تا سفره را از وظایف خطیر دامپزشکی ذکر کرد و پایشهای مستمر در خصوص فلزات سنگین ، سموم مصرفی و باقیمانده های دارویی در این فراورده ها و نظارت بر مراحل تولید خوراک دام را در راستای انجام این وظایف ذکر کرد.
در این دوره آموزشی دکتر میرشکاری به عنوان مدرس در خصوص مشخصات فراورده های خام دامی سالم، نحوه نگهداری و استفاده از این فراورده ها جهت حفظ کیفیت و پیشگیری از آلودگی و همچنین تقلبات و تخلفات احتمالی توضیحات جامعی به بهره برداران ارائه گردید.
در پایان پس از پرسش و پاسخ های انجام شده ، جوایزی توسط بهداری ناجا به تعدای از پرسنل اهداء گردید.
نظر دهید