رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداراه کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:
برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان هرمزگان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداراه کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: جلسه به ریاست مدیر کل دامپزشکی و باحضور معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزرگان، معاونت بهبود تولیدات دامی،رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس، رئیس صنف مواد پروتئینی شهرستان بندرعباس، نماینده پشتیبانی امور دام و مدیران کشتارگاههای طیور در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمدجانباز ضمن خیر مقدم به مرور برنامه های سازمان دامپزشکی در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از اوایل دهه هشتاد تاکنون، به تشریح ویژگی های خاص و برجسته این طرح از جمله ایجاد فرآیند رقابتی در کشتارگاه های طیور برای تولید محصولات باکیفیت، عملیاتی شدن مرغ سایز و رعایت حقوق شهروندی در حوزه دامپزشکی پرداخت .
وی افزود: طرح فوق با هماهنگی و همت اعضای صنف و تعاملبا این اداره کل انجام خواهد شد تا ضمن کاهش هرگونه مخاطرات بهداشتی احتمالی در این مسیر، زمینه بهبود کیفیت گوشت مرغ در سفره های مردم فراهم شود .
وی تصریح کرد: نسبت به ارائه پیشنهادات و راهکارهای اعضای انجمن به دستگاه های ذی ربط و پیگیری اجرای آن ها اقدام خواهد گردید .
وی با جمع بندی موضوعات مطرح شده در این جلسه،خاطرنشان کرد:طرح فوق با هماهنگی و همت اعضای صنف و تعامل با این اداره کل انجام خواهد شد تا ضمن کاهش هرگونه مخاطرات بهداشتی احتمالی در این مسیر، زمینه بهبود کیفیت گوشت مرغ در سفره های مردم فراهم شود .
در ادامه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداراه کل دامپزشکی استان هرمزگان توضیحات مبسوطی در خصوص اهداف و محورهای برنامه و فرآیند رتبه بندی کشتارگاه ها و محصولات تولیدی آنها ارائه نمود .
دکتر امیر مختار بهاری میمندی افزود: از زمان اجرای فاز عملیاتی طرح، گوشت مرغ با سه رتبه +A، A وB به بازار عرضه می گردد و مصرف کننده حق انتخاب کیفیت و ویژگی های محصول خریداری شده را دارا می باشد .
سپس حاضرین در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند .
دکتر کامبیز امجدی گلپایگانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: با اجرای این طرح ملی، فقط کشتارگاه های گرید +Aو A اجازه صادرات خواهند داشت لذا سایر کشتارگاه ها باید نسبت به تجهیز و ارتقای درجه کشتارگاه اقدام نمایند تا زمینه بهبود و افزایش کیفیت گوشت مرغ حاصل گردد .
وی افزود: برای اجرای طرح کشتار مرغ در خط 2 و درجه بندی مرغ کشتار شده قطعا جلساتی را متعاقبا در این خصوص با صاحبان صنعت پرورش مرغ و مدیران کشتارگاه های طیور برگزار خواهیم کرد تا به نتیجه مطلوب برسیم .
نظر دهید