بازرسی بیش از 33هزار نوبت از مراکز فرآورده های خام دامی در استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان ، دکتر آزاد رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: طی 9ماهه سال جاری 33393هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان صورت گرفته است.
وی گفت : در این مدت اکیپهای کنترل بهداشتی اقدام به 33393 نوبت بازدید و بازرسی از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغ و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،... نموده اند که این تعداد بازدید حدود 822مورد غیر بهداشتی گزارش و صورتجلسه تهیه و جمعا 52پرونده از مراجع قضایی مورد پیگیری قرار گرفت .
ایشان اشاره نمود در نتیجه این بازدیدها میزان 92تن فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.
وی اضافه نمود در طی این مدت بالغ بر 400مورد نمونه برداری از مراکز بسته بندی و مراکز عرضه انجام گرفته است .
وی گفت : در این مدت اکیپهای کنترل بهداشتی اقدام به 33393 نوبت بازدید و بازرسی از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغ و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،... نموده اند که این تعداد بازدید حدود 822مورد غیر بهداشتی گزارش و صورتجلسه تهیه و جمعا 52پرونده از مراجع قضایی مورد پیگیری قرار گرفت .
ایشان اشاره نمود در نتیجه این بازدیدها میزان 92تن فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.
وی اضافه نمود در طی این مدت بالغ بر 400مورد نمونه برداری از مراکز بسته بندی و مراکز عرضه انجام گرفته است .
نظر دهید