سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان سیریک خبرداد:
بازدید و نظارت از کبابی های سیار شهرستان سیریک
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان سیریک گفت: کارشناسان واحد نظارت دامپزشکی سیریک به صورت مستمر بر نحوه عرضه فرآورده های خام دامی به ویژه گوشت و فرآورده های گوشتی نظارت دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سیریک، مجتبی رهدورمجتبی رهدور اظهار داشت: این بازدیدها به منظور دسترسی مردم به گوشت سالم و بهداشتی و جلوگیری از ابتلای انسان به نظیر بیماریهای همچون CChf صورت میگیرد.
وی افزود: انجام نظارت های بهداشتی مستمر و مکرر از فرآورده های خام دامی از مهمترین مسائل بهداشتی و وظیفه اصلی ادارات دامپزشکی می باشد. نظر به این که کبابی ها از واحدهای در معرض خطر بیماری تب کریمه کنگو هستند باید نسبت به آگاهی و اطلاعات آنها در خصوص تهیه گوشت بهداشتی اقدام شود.
رهدور خاطر نشان کرد: در هر بار بازدید بهداشتی به کارگران کبابی ها به ویژه کبابی های سیار آموزش های لازم به صورت چهره به چهره داده می شود.