بازدید مدیر کل دامپزشکی هرمزگان از اداره دامپزشکی و سردخانه عمل آوری آبزیان شهرستان خمیر
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، مدیر کل به همراه رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان، در سفر به شهرستان بندرخمیر از اداره دامپزشکی و سردخانه عمل آوری آبزیان این شهرستان، بازدید نمودند.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان در این بازدید که در راستای اجرای نظارت بهداشتی، از سردخانه عمل آوری آبزیان شهرستان خمیر، صورت پذیرفت گفت: نظارت های مستمر بازرسان بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان بندرخمیر، به منظور جلوگیری از عرضه فراورده های خام دامی غیر بهداشتی به جامعه، بسیار ضروری و ارزشمند است . دکتر مصطفی فخرآبادی پور اظهار داشت: ارائه آموزش های لازم و نظارت بر رعایت زنجیره سرد توسط تولیدکنندگان و عرضه کنندگان و صادرکنندگان فراورده های خام دامی، می تواند از فساد این فراورده ها جلوگیری بعمل آورد و در نهایت محصول بهداشتی و با کیفیتی به مصرف کنندگان عرضه گردد.
مدیرکل دامپزشکی استان در جمع متصدیان سردخانه اظهار داشت: نظارت های بهداشتی مستمر ار مراکز فرآورده های خام دامی در دامپزشکی بسیار ضروری است تا اطمینان از تأمین غذای سالم و بهداشتی برای مصرف جامعه حاصل گردد و حضور ناظرین بهداشتی در تمامی مراحل تولید و عمل آوری و نگهداری فرآورده های خام دامی، ضروری و الزامی است.
نظر دهید