• 1395/09/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرزده صبحگاهی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان از کشتارگاه صنعتی دام بندرعباس

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: پرداختن هر چه بیشتر به پروسه نظارت بهداشتی وشرعی کشتار دام، لزوم رعایت شرایط پیش سرد لاشه ها قبل از انتقال به مراکز عرضه وحمل مناسب لاشه ها در زمان خروج از کشتارگاه ،ما را به سمت تولید ایده آل نزدیکتر می کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز در این بازدید ضمن سرکشی به بخش های مختلف کشتارگاه و گفت و گو با مسئول بهداشتی و کادر دامپزشکی مستقر در این مجموعه، با مدیریت کشتارگاه نیز درخصوص مشکلات فنی و بهداشتی این واحد صحبت کرد و برطرف شدن هر چه سریعتر نواقص موجود را مورد تأکید جدی قرار داد.

وی افزود: کشتارگاه بهداشتی دام بندرعباس تنها کشتارگاه صنعتی دام استان هرمزگان محسوب می شود و ظرفیت کشتار روزانه ۵۰۰ رأس دام سبک شامل گوسفند و بز و بیش از 100 راس دام سنگین گاو و شتر را دارد.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر کشتارگاه یادشده، در سایر شهرستان های استان هرمزگان 8 کشتارگاه سنتی دام فعال است.

مدیر کل دامپزشکی هرمزگان تصریح کرد: نقش و جایگاه کشتارگاه ها در بهداشت و سلامت عمومی جامعه بسیار مهم بوده و بر لزوم ارتقای سطح ساختاری و بهداشتی کشتارگاه های استان هرمزگان در راستای بهبود امنیت غذایی و تامین فراورده های خام دامی سالم در آینده تاکید نمود و عنوان کرد این فرایند از اهداف و اولویت های مهم تیم ساماندهی کشتارگاه ها بوده و تا حصول نتیجه مناسب این بازدیدها در دستور کار قرار دارد.

وی ضرورت آینده نگری و توجه به بازار مصرف داخلی و همچنین صادرات فراورده های خام دامی را از اولویت ها و شاخص های مهم ساماندهی کشتارگاه های استان برشمرد .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185399
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه