• 1397/03/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان عنوان کرد:

شهروندان از مصرف گوشت دامی که خارج از کشتارگاه ذبح شده اجتناب کنند

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: گوشت قرمز مصرفی از مراکز مجاز عرضه و دارای مهر دامپزشکی و برچسب تاریخ تولید، انقضاء و نوع دام تهیه و خریداری شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار کرد: برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در استان به شهروندان عزیز توصیه می شود گوشت های مصرفی خود را از قصابی های مجاز و دارای مجوز دامپزشکی خریداری کنند.



وی افزود: شهروندان گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف، برای پیشگیری از انتقال به بیماری تب کنگو به مدت 24 ساعت و جگر را به مدت 48 ساعت دردمای بین صفر تا چهار درجه یخچال نگهداری کنند.



وی بیان داشت: مردم هرمزگان دام های نذری خود را از کشتارگاه های مجاز که مورد نظارت اداره کل دامپزشکی استان است، خریداری کنند و باید درهنگام ذبح دام از دستکش، ماسک و چکمه استفاده شود .



وی تصریح کرد: بیماری تب کریمه کنگو بیماری خطرناک و کشنده است که از حیوان به انسان سرایت می کند و این بیماری از راه کنه، گوشت های آلوده، خراش روی دست و همچنین از راه تنفس به انسان منتقل می شود.



تب شدید، سردرد، خونریزی زیر جلدی و افسردگی از علایم بیماری تب کریمه کنگو است.



بیماری در حیوانات اهلی هیچگونه علائم مشخصی ندارد و خطر انتقال بیماری در انسان در طی ذبح حیوان آلوده و یا یک دوره کوتاه پس از ذبح حیوان آلوده وجود دارد ( به دنبال تماس با پوست یا لاشه حیوان). همچنین تماس با خون و بافت بیماران بخصوص در مرحله خونریزی یا انجام هرگونه اعمالی که منجر به تماس انسان با خون، بزاق، ادرار، مدفوع و استفراغ آنها گردد باعث انتقال بیماری می شود.



بیمار در طی مدتی که در بیمارستان بستری است بشدت برای دیگران آلوده کننده است.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 66847
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه