اهمیت نظارت های دامپزشکی بر برند حلال
در همایش استاندارد حلال، نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی مدنظر قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، نظارت های بهداشتی و شرعی در دامپزشکی نقش مهمی در استاندارد حلال فراورده های خام دامی و مواد غذایی با منشاء دامی دارد.
دکتر مصطفی فخرآبادی پور مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان و حجت الاسلام والمسلمین رضا حمزه ای مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان هرمزگان، در همایش استاندارد حلال در هرمزگان شرکت نمودند.
در این همایش سخنرانان مباحث فقهی و علمی مصرف غذای حلال را مطرح نمودند و اثرات اجتماعی، فرهنگی و رفتاری و اقتصادی مصرف غذای حلال را، با اشاره به آیات قرآن کریم، تشریح نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر دغاغله به عنوان یک دامپزشک روحانی، آخرین یافته های و تحقیقات علمی و فقهی در خصوص مصرف غذای حلال را، مطرح نمود و در راستای اهمیت استاندارد حلال در محصولات و همچنین تولید و صادرات غذاهای تولید شده دارای برند حلال در جوامع اسلامی و غیر اسلامی مطالبی بیان کرد و نظارت های بهداشتی و شرعی در دامپزشکی را، بر تولید فراورده های خام دامی و شیلاتی مورد مصرف جامعه بسیار پر اهمیت دانست.
این مدرس حوزه و دانشگاه در سخنان خود اظهار داشت: اکنون جوامع غیر اسلامی با عنایت به تحقیقات علمی صورت پذیرفته، به اشارات مصرف غذای حلال در قرآن مجید و دین مبین اسلام و اهمیت مصرف غذای حلال و اثرات آن در جامعه پی برده اند و در مصرف غذای حلال و صادرات آن به سایر کشورها، شتاب چشمگیری را، از خود نشان داده اند.
نظر دهید