• 1397/05/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 90
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی نحوه نگهداری و عرضه آبزیان دراداره کل دامپزشکی استان هرمزگان

دوره آموزشی و توجیهی نحوه نگهداری و عرضه آبزیان در محل سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی با حضور جمعی از غرفه داران بازار ماهی فروشان شهرستان بندرعباس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در ابتدا حاج آقا حمزه ای مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان مطالبی در خصوص فرهنگ سازی غذای حلال و انواع آبزیان حرام و ممنوعیت عرضه آنها در بازار و اثرات لقمه حرام در زندگی ارائه نمودند



سپس رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس با بیان اهمیت این دوره آموزشی، شرایط نگهداری مناسب و عرضه بهداشتی آبزیان را در افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه بسیار موثر دانست.



دکتر فخرآبادی ضمن هشدار به متخلفینی که موجب تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی جامعه می شوند، عرضه آبزیان در فضای باز و در معرض گرد و خاک ، حشرات و تابش مستقیم نور خورشید را از مخاطرات اصلی بهداشتی دانست و تهیه آبزیان از مراکز و شناورهای مجاز و مورد تایید دامپزشکی را خواستار شد.



در ادامه دکتر میرشکاری رعایت بهداشت فردی و دریافت کارت معاینات بهداشتی در پیشگیری از بیماریها و آلودگی آبزیان ضروری دانست.



وی با تشریح مقررات و ضوابط بهداشتی دامپزشکی به بیان تخلفات و تقلباتی که در این زمینه رخ می دهد پرداخت و پرهیز از انجماد نمودن آبزیان تازه و دیفراست نمودن آبزیان منجمد، حفظ دمای مناسب فراورده ها خصوصا استفاده کافی از پودر یخ در هنگام عرضه و نگهداری آبزیان تازه، حمل و نقل بهداشتی آبزیان ، نظافت محیط کار، استفاده از میز کار از جنس مناسب و دارای شیب جهت خروج پساب، شستشو مرتب میز کار و وسایل استفاده شده، استفاده از لباس کار و پوشش مناسب و همچنین اقدامات مناسب در جهت ممانعت از فعالیت حشرات و جوندگان موذی را از اقدامات اساسی در حفظ سلامت آبزیان عنوان کرد.



در پایان هر یک از غرفه داران به بیان دیدگاهها و مشکلات کاری خود پرداختند و مدرس به سوالات مطرح شده پاسخ داد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 67196
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه