• 1400/01/16 - 12:43
  • تعداد بازدید : 182
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه نوروز سال 1400 دامپزشکی استان هرمزگان اجرا شد.

از 25 اسفند 1399 لغایت 14 فروردین سال 1400 تعداد 20 اکیپ عملیاتی دامپزشکی در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ایام پایانی سال 99 و نوروز 1400 شرکت داشته اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر کامبیز امجدی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، از اتمام طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ایام پایانی سال 99 و نوروز 1400 خبر داد. 

دکتر امجدی گفت: در راستای اجرای وظایف سازمان دامپزشکی کشور در تأمین بهداشت و تضمین سلامت فرآورده های خام دامی و ارتقاء امنیت غذایی جامعه، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه نوروز سال 1400 از تاریخ 25 اسفند 99 لغایت 14 فروردین 1400 در استان هرمزگان اجرا گردید.

وی افزود، در اجرای این طرح با بهره گیری از 20 اکیپ عملیاتی و 74 نفر بازرس بهداشتی، روزانه در قالب اکیپ های ثابت و سیار با هدف ارتقاء امنیت غذایی هم استانی های گرامی، نظارت مستمر و مداوم بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان شامل؛ قصابی ها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها، رستوران ها، غذاخوری ها، مراکز تهیه غذای آماده، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها و مراکز قطعه بندی، عمل آوری و بسته بندی، عملیات نظارت بهداشتی صورت پذیرفته است.

دکتر امجدی اظهار داشت: با توجه به همکاری مستمر دامپزشکی با ستاد تنظیم بازار استان در تأمین مرغ مورد نیاز شهروندان، نه تنها فعالیت دامپزشکی تعطیل نبوده، بلکه با شدت بیشتری در جریان بوده است و اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی به طور شبانه روز در این ایام، مشغول خدمت رسانی به هم استانی های عزیز، بوده اند.

در ادامه، دکتر سید امیر مختار بهاری رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان، در این گفت: در طول مدت زمان اجرای این طرح، بازرسان بهداشتی دامپزشکی در سطح استان از 1064 مرکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی بازدید نموده، بالغ بر 5600 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیرقابل مصرف را از مراکز نگهداری و عرضه، ضبط و از چرخه ی مصرف انسانی خارج نموده  اند و مراکز متخلف، جهت ارجاع به مراجع قضایی معرفی گردیده است.

وی اشاره کرد: در مدت 20 روز اجرای این طرح، تعداد 296 نفر ساعت در نظارت استانی و 2380 نفر ساعت در بازرسی شهرستانی، عملیات نظارت بهداشتی را در سطح استان به سرانجام رسانیده اند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272824
کلمات کلیدی
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه