طرح تشدید نظارت بهداشتی در شهرستان خمیر
طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، در شهرستان خمیر به صورت مستمر در حال اجرا است.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، همزمان با اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در سراسر کشور، اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، با تشکیل اکیپ های نظارتی، کار نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها و کبابی ها را، در سطح شهرستان به صورت مستمر عملیاتی نموده است.
دکتر مریم ملی نژاد رییس اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، در این خصوص گفت: در این طرح، اکیپ های نظارتی متشکل از دکتر دامپزشک، کارشناسان نظارت این اداره، در راستای حفظ سلامت جامعه بازرسی های سرزده و شبانه روزی از مراکز نگهدای، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان خمیر را، در دستور کار دارند.
وی افزود: طرح تشدید نظارتی دامپزشکی از 13 اسفند ماه 1402آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان، ادامه خواهد داشت و از آغاز اجرای این طرح تاکنون، 201 مورد بازدید از مراکز مذکور توسط این اداره، صورت گرفته است و مقدار 137 کیلوگرم فراورده خام دامی غیرقابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته، کشف، ضبط و از چرخه مصرف همشهریان گرامی، خارج گردیده است.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، از همشهریان گرامی درخواست نمود: مواد خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و در هنگام خرید به مهر کشتارگاه، لیبل و تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی محصول، دقت لازم را اعمال نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی، در اسرع وقت، موارد تخلف را به اداره دامپزشکی شهرستان به منظور رسیدگی، اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید