• 1403/03/27 - 12:58
  • تعداد بازدید : 156
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دامپزشکی و تأمین سلامت گوشت مصرفی عید سعید قربان با برگزاری کلاس های آموزشی

کلاس آموزشی اصول بهداشتی ذبح و مقابله با بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) ویژه قصابان و دامداران با همکاری بخشداری رویدر شهرستان خمیر، به همت دامپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، کلاس آموزشی ویژه قصابان و دامداران و بهره برداران، در بخش رویدر با همکاری بخشداری و شبکه بهداشت بخش رویدر این شهرستان، برگزار شد.

دکتر مریم ملی نژاد گفت: با توجه به نزدیک شدن به عید سعید قربان و همچنین پیشگیری از خطر شیوع بیماری مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری کشنده و خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) و همچنین افزایش آگاهی دامداران، کلاس آموزشی در بخش رویدر برنامه ریزی و توسط کارشناسان این اداره عملیاتی شد.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان خمیر اظهار داشت: در این کلاس آموزشی ترویجی، در خصوص ذبح بهداشتی و رعایت کامل مسائل بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی در هنگام ذبح و همچنین نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) قبل از مصرف به منظور حفظ سلامت فردی و جامعه، نکات لازم ارائه شد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بندر خمیر
  • کد خبر : 321240
کلمات کلیدی
khamir اداره دامپزشکی شهرستان خمیر

khamir اداره دامپزشکی شهرستان خمیر

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید